Reviews

Top fotograaf!

17 april 2023

Wat een professionele fotograaf ben je Natasha! Tijdens de fotoshoot heb ik enorm genoten en de resultaten zijn echt fantastisch. Je voelt je gelijk op je gemak en ze geeft je het zelfvertrouwen die je nodig hebt.

Nogmaals veel dank voor de prachtige foto”s!

Oksana Kruik
Verified

Liefdevolle shoot

17 maart 2023

Natascha leeft mee in de situatie waarin je je bevind waardoor het heel prettig en liefdevol aanvoelt. Eigenlijk heb ik geen moment het idee gehad dat we met een shoot bezig waren, wat naar mijn idee beschrijft wat voor een prachtig en lief persoon natscha is.

In ons geval hebben we een van de laatste dagen van het bestaan van ons paard vastgelegd. De foto’s zijn schitterend en ik heb een prachtige blijvende herinnering aan mijn paard.

Yvonne
Verified

Misbruik een gezicht geven en mijzelf leren zien .

5 december 2022

Het is alweer een paar maanden geleden dat Natascha een fotoshoot heeft gemaakt over mijn nare verleden en misbruik . Ik heb daarna echt tijd nodig gehad om alles een plek te geven . Maar met de hulp van Natascha , voelde het als thuiskomen en mag ik ZIJN . Dank je wel lieve schat 🥰 😘

Alice

Herinnering voor altijd!

14 oktober 2022

Bevoorrecht dat ik al meerdere shoots bij Natascha heb mogen doen! De laatste shoot heb ik recentelijk gedaan met ons inmiddels overleden paard Cees. Respectvol en alle tijd nemend ging Natascha op het laatste moment met ons mee. Het eindresultaat is prachtig. Ze heeft onze Cees weer thuis gebracht…

Irene Hop
Verified

Super fijne ervaring!

7 oktober 2022

Ik had de (dieren) fotoshoot cadeau gehad van vrienden en familie.

Je staat er niet zo bij stil omdat je zelf natuurlijk al tig foto’s van je dieren maakt, maar als ze er niet meer zijn wil je wel een hele mooie herinnering van ze. Zo mooi als Natascha de dieren op de foto krijgt is echt professioneel. Mijn hond (angstig) en mijn kat (oud en niet zo mobiel) zijn niet de makkelijkste dieren maar ze krijgt het toch echt voor elkaar. Ze kwam bij mij thuis met al haar spullen, neemt haar tijd zodat (in mijn geval) de hond aan haar kon wennen. Ze steekt er ontzettend veel tijd in en de prijs is meer dan redelijk voor al het werk wat ze er aan heeft. Daarnaast is ze een gewoon een prachtig mens, aardig, warm, positief en fijn in de omgang. Zeker een aanrader!

Sharon
Verified

Vakvrouw

4 oktober 2022

Wat een warmhartige vrouw ben je Natascha, rustig luisterend naar mijn verhaal. Ik vond het doodeng om voor een camera te staan en mezelf over te geven aan het moment. Maar wat ging het uiteindelijk vanzelf en heel naturel. Prachtige shots genomen waarin je precies het moment pakt waarop ik had gehoopt….met dus ook een geweldig spannend eindresultaat waar jij en ik trots op kunnen zijn. Oprechte dank!!!!

Maureen
Verified

Gaaf portret

27 juli 2022

Natascha heeft een onwijs gave fine art portretfoto van mij gemaakt. Wat een talent heeft deze fotografe zowel in de fotografie als in de nabewerking. Daarnaast heeft ze een heerlijke persoonlijkheid waardoor je direct bij haar op je gemak bent. Een absolute aanrader dus!!

Sylvia Peper
Verified

Geweldig!!

4 mei 2022

Natascha heeft foto’s gemaakt van mijn 2 katten en mijn hond. Het lukte niet om met de katten naar Natascha te gaan, geen probleem hoor, Natascha pakt gewoon haar spullen in en komt bij me thuis de foto’s maken! Super mooie foto’s waar ik erg blij mee ben! Zeker een aanrader voor als je ook foto’s van je lievelingen wil.

Ina Vvsn Wingaarden
Verified

Aanrader!

2 mei 2022

Natascha weet precies het karakter van de persoon of het dier voor haar camera vast te leggen. Ik voelde me volledig op mijn gemak in haar mooie studio. Een aanrader!

Daarnaast is ze ook nog een ontzettend leuk mens en een creatieve duizendpoot.

Nancy Overgaauw
Verified

Plaats jouw review

El Tigre
El Tigre
@eltigre
Lees verder
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Neus Beer
Neus Beer
@neusbeer
Lees verder
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Johnny Lion
Johnny Lion
@johnnylion
Lees verder
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Ooi Evaar
Ooi Evaar
@ooievaar
Lees verder
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Valkerie
Valkerie
@valkerie
Lees verder
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Falcon
Falcon
@johnnylion
Lees verder
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Light House
Light House
@lighthouse
Lees verder
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Previous
Volgende