BESTEL MUURKUNST

24/7 Printshop

Altijd al eens wat unieks aan je muur willen hebben hangen?

Bestel foto's op groot formaat voor bij jouw aan de muur

Van printen tot verzending, het automatische systeem regelt alles voor je. Jij hoeft alleen je afbeelding uit te zoeken en te bestellen.

Het bestelproces voor jou...

Meer thema’s beschikbaar in de online shop.

Bestel afdrukken op bijvoorbeeld:

Canvas

Handgemaakte doeken zijn ontworpen om van elke foto een prachtig kunstwerk te maken. De Canvasprinten, geprint op premium canvas, zijn een eigentijdse manier om uw foto’s te laten zien, met of zonder lijst.

Metaal

Metalen Alumini Prints zijn het perfecte statementstuk. Met behulp van de nieuwste high-definition metaalprinttechnologie worden ze direct op hoogwaardig aluminium geprint voor een schone en duurzame afwerking, terwijl ze levendige kleuren laten zien voor een indrukwekkend display.

Galerijlijst

Geef je afbeeldingen de presentatie die ze verdienen met opmerkelijke, handgemaakte frames. Met minimalistische en schone lijnen. Galerijlijsten zijn een klassieke keuze voor moderne vertoningen.

Houtafdruk

Geef afdrukken een natuurlijke uitstraling met uw afbeelding direct afgedrukt op echt berkenhouten paneel. De schoonheid van de houtnerf komt door de lichtere kleuren en de witte gebieden van uw beeld waardoor het zacht en warm aanvoelt.

Randdruk

Een eigentijdse wanddisplayoptie met schone, afgeschermde randen en klaar om te worden weergegeven. Het wordt snel een van de meest populaire producten in het muurkunstassortiment, een prachtige optie voor het presenteren van grote prints.

Metalen frame

Ontspannen en moeiteloos chique, onze Lifestyleframes combineren natuurlijke stijl en subtiele texturen. Het vlakke profiel met ingewikkelde lijndetails rond het lichaam biedt een strakke uitstraling die goed past bij elke wanddisplay.

Houten frame

Prachtig handgemaakt, met subtiel randdesign met een korrelig houteffect. Met de tijdloze kwaliteit van een houten afwerking zijn houten frames een klassieke keuze voor moderne displays.

Acryldruk

Geef foto’s een moderne en strakke uitstraling met Acryl Print. Een glanzende afdruk wordt onder kristalhelder acryl gemonteerd, waardoor een wandproduct ontstaat dat gewoonweg niet mag ontbreken.

Wil jij ook unieke kunst aan de muur?

Bekijk dan de mogelijkheden in de online printshop en bestel.